Grafikai tervezés | Dekoráció | Nagyformátumú nyomtatás | Marketing eszközök forgalmazása | Vászonképek vakrámára feszítése, Egyedi tapéták tervezése és készítése |

Egyedi tapéták, fali matricák - különleges falfelületek

Bizonyított tény: a megfelelő színek kavalkádja pozitív hatással van lelki világodra, különösen akkor, ha az általad megálmodott kép (vagy grafika) még közel is áll a szívedhez. Képzeld el, mennyivel jobban éreznéd magad otthonodban vagy akár az irodádban, ha a kedvenc képed mosolyogna rád a falról.

Tekintsünk egy hagyományos falfelületet:

         - egyhangú, szürke, unalmas

         - hiányzik belőle a fantázia, az a plusz, melyre nézve mindig jókedvre derülsz

                                                - ráadásul bárkinek lehet ugyanilyen…

A következőkben ennek megváltoztatására olvashatsz néhány tippet, trükköt, praktikát:

 

Te is voltál már úgy, hogy felnéztél és olyan csupasznak találtad a falad, hiányzott róla valami. Ha csupán egy-egy mutatós motívumra lenne szükséged, akkor a FALI MATRICÁK jelenthetik számodra a megoldást.

Egyszerű, dekoratív, mégis pillanatok alatt újjá varázsolhatod velük környezeted. Honlapunkon számos mintát és felhasználási területet mutatunk neked, láthatod, hogy csupán a képzeleted szabhat határokat a dekorálásban.

Saját ötleted szeretnéd megvalósítani? Keress fel minket, lássunk neki együtt!

A matricák felragasztása egyszerű, csupán némi odafigyelés és kézügyesség kell hozzá. Teheted fémre, fára, műanyagra, festett falra és tapétára is, a lényeg, hogy sima és tiszta legyen a felszín. Figyelmedbe ajánlom a Használati útmutatót, itt lépésről lépesre kaphatsz tanácsokat a felragasztás egyes fázisaihoz. Amennyiben további tippekre lenne szükséged, hívj minket bátran vagy látogass el üzletünkbe! 

 

 

Az ötletek tárháza azonban nem merül ki a fali matricák variálhatóságában, egy ennél is nagyszerűbb dolgot ajánlunk figyelmedbe:

EGYEDI TAPÉTÁK .

Miben áll a digitálisan nyomtatott tapéták különlegessége? 

Bámulatosan „feltuningolhatod” a környezeted, legyen szó üzlet belsőről, nappaliról, gyerekszobáról, hálószobáról, irodáról, lépcsőházról, hiszen bármilyen jó minőségű képet, fotót, illusztrációt, színátmenetet, feliratot el tudunk készíteni a faladra. Személyiségedre és cégedre szabhatod, arculatodnak és egyéni igényeidnek megfelelően, felhasználhatóságának csupán a fantáziád szabhat határt!

A tapéták egyedi felületképzésének megfelelően választhatsz, hogy homokszórt, lenvászon, strukturált vagy finom szőtt hatású tapétával díszíted a kiszemelt falfelületet/felületeket. Kopásálló PVC bevonattal ellátott felületüknek köszönhetően ellenállóak a kisebb mechanikai hatásokkal szemben.

A felragasztáshoz a szakmában jártas kollégák segítsége szükséges, természetesen rendelkezésedre állunk ebben is! 

 

 

Kiknek ajánljuk : 

  • cégednek, amennyiben szeretnéd az eladóteret, üzleted arculatának megfelelően, igényes és különleges módon kialakítani. Gondolj bele, akár a teljes fal, akár a reklámfelületek és termékek bemutatására is alkalmazható.

  • Újdonságra vágyóknak, akik szeretnék otthonukat feldobni és ezáltal egy vidám életteret varázsolni.

  • Belsőépítész stúdióknak, akik megrendelőikkel együtt megálmodhatják exkluzív kialakítású házak, lakások belső falfelületeinek megjelenését, amelyek harmonizálnak a berendezéssel és más belsőépítészeti elemekkel.

Mielőtt eldöntenéd melyik fajtát választod, látogass el üzletünkbe és vedd szemügyre termékpalettánkat…

… és kérd ingyenes termékmintánkat!


Test Blokk 1

Fantasztikus ajándék, igényes falidísz :

VAKRÁMÁRA FESZÍTETT VÁSZONKÉP

Hozd el te is kedvenc képed és varázsoljunk belőle valami igazán egyedit!

Test Blokk 2

Elindult legújabb honlapunk, és mellette már a Facebookon is megtalálsz minket!

 

Test Blokk 3

Ügyfélfogadás a Pólótransz bemutatótermében.

 

Ügyfélfogadás :

7623 Pécs, Szabadság út 46.

tel.: +36-30-334-3443

 

Nyitvatartás:

Hétfő - péntek: 8.00 - 16.00-ig